fbpx

Conflicten met uw partner – Hoe stopt u ze?

Relatietherapie kost veel tijd en geld. Helaas levert een traject bij veel koppels op de lange termijn niet altijd het gewenste resultaat op. Dat komt omdat veel therapeuten vooral gericht zijn op het oplossen van actuele problemen. In het meest positieve geval worden die opgelost, maar voordat u het weet, zit u weer in dezelfde negatieve spiraal. Op de lange termijn blijkt er onder de streep niet veel te zijn veranderd.

Er is bij veel relatietherapeuten doorgaans te weinig aandacht voor het aanreiken van gedegen kennis over:

 • Hoe u een negatief communicatiepatroon (‘duivelse dans’) kunt doorbreken;
 • De toolbox hoe u weer écht verbinding met elkaar kunt krijgen;
 • Hoe u grip krijgt op de ‘onderstroom’ in de relatie.

Relatietherapie in je eigen huis

Omdat we tijdens onze relatietrajecten deze kennis regelmatig aan koppels doorgeven, hebben we besloten er een videocursus van te maken. Dat bespaart tijd en geld.

Aan de hand van 12 video’s, zult u net zoals vele andere koppels, een route ontdekken om uit diverse relatie-issues te komen. U doet samen opdrachten in de lessen die u op wekelijkse basis worden toegestuurd. U kunt natuurlijk ook alles in een keer bekijken.

Weer écht contact

De serie video’s bevat de belangrijkste inzichten van wereldberoemde relatietherapeuten als Sue Johnson, Hedy Schleifer en Harville Hendrix. Daar voegt relatiecoach Hans ’t Hart nog eens meer dan 10 jaar ervaring met meer dan 1000 koppels en zijn eigen relatie met Rita ’t Hart aan toe. Bij elke video wordt een belangrijke bouwsteen voor het krijgen van een gezonde relatie besproken.

U leert over verbinding, hoe u echt contact krijgt van hart tot hart en hoe u uw relatie weer nieuw leven in kunt blazen.

Inhoud van de online cursus

In dit online traject leert u in 12 wekelijkse lessen om weer in een goed relatieritme te komen. En wat minstens zo belangrijk is: in een bloeiende relatie te blijven.

Aan de hand van 12 video’s, persoonlijke aantekeningen en praktische huiswerkopdrachten legt coach Hans ’t Hart helder uit wat daarvoor nodig is.

Dit cursus is opgesplitst in de volgende onderwerpen:

 1. Hoe kan ik conflicten doorzien en oplossen? (04:21 – 4 min. en 21 sec.)
 2. Wat gebeurt er met u als de verbinding verbroken wordt? (03:19)
 3. De rol van het brein in conflicten (09:41)
 4. Het belang van de manier waarop u denkt (03:17)
 5. Welke ruimte neemt u in? (02:58)
 6. Chimpansee en de schildpad (12:53)
 7. Hoe kan ik de dans doorbreken? (04:12)
 8. Ik ben uitgeput van het knokken, is er nog een weg terug? (09:07)
 9. Checklist om conflicten te voorkomen (14:57)
 10. Still face experiment – Wat u van een baby kunt leren over conflicten (07:55)
 11. De therapeut op de pijnbank (09:07)
 12. Afronding (05:07)

Wat houdt het traject in?

Meedoen met deze online relatiecursus betekent onder meer…

12 Videolessen

Iedere week ontvangt u via e-mail een les, maar u kunt ook alles in één keer bekijken, al raden we dat niet aan.

Verrassende inzichten

Relatiecoach Hans ’t Hart deelt alle belangrijke inzichten die hij ook gebruikt tijdens zijn coachingssessies.

Samen oefenen

Bij de meeste lessen zitten leerzame huiswerkopdrachten. Door die met elkaar te doen, zet je belangrijke stappen op weg naar een relatie zonder conflicten.

Andere voordelen

 • Jullie kunnen alle videolessen afzonderlijk én samen bekijken, net wat het best bij jullie situatie past.
 • Huiswerkopdrachten helpen om datgene wat jullie tijdens de videolessen leren in praktijk te brengen.
 • Iedere week ontvangen jullie een e-mail met een nieuwe les, maar jullie kunnen via onze website ook bingewatchen en alles in korte tijd bekijken.
 • De cursus duurt met de wekelijkse lessen totaal drie maanden, maar jullie blijven na die drie maanden altijd toegang houden tot alle video’s, persoonlijke kanttekeningen en huiswerkopdrachten van coach Hans ’t Hart.

Waarom U Wellicht Beter...

Gratis luisterboek

Als u zich voor de online relatiecursus aanmeldt, ontvangt gratis de luisterversie van Het Bezoek.

Coronakorting

We willen graag een positieve bijdrage leveren aan de relaties van koppels die vanwege het coronavirus thuis zijn komen zitten. Daarom bieden we voor onbepaalde periode de online relatiecursus aan voor minder dan de helft van de normale prijs. In plaats van 95 euro per maand (voor 3 maanden) kost de cursus nu eenmalig 95 euro.

Daarnaast geven we ook nog een tevredenheidsgarantie.

Garantie

Als jullie binnen 30 dagen na het volgen van het online traject niet tevreden zijn, geef dit dan aan ons door. Dan krijgen jullie het geld terug.

We willen wel graag weten waarom u ontevreden bent, zodat we ervan kunnen leren. We storten het geld op dezelfde bankrekening als waar we het van ontvangen hebben. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u e-mail sturen naar info@tripleimpact.nl met als onderwerp ‘Retour Kosten Relatietraject’.

Direct beginnen?

Meld u dan hieronder aan. U ontvangt direct toegang tot alle afleveringen van de online cursus. Als u tijdens de cursus vragen heeft, dan kunt u deze via e-mail aan relatiecoach Hans ’t Hart stellen.

Online relatiecursus

95

Eenmalig(!)

Niet tevreden, geld terug

 • Wekelijks een videoles
 • Oefenopdrachten die jullie thuis kunnen doen
 • Aanvullend leermateriaal
 • Luisterboek Het Bezoek
 • Interactiecirkel (EFT-schema) om conflicten eenvoudig te analyseren
Aanmelden

Veelgestelde vragen

Niet tevreden, geld terug! Hoe werkt dit?

Als u binnen 30 dagen na het volgen van het online traject niet tevreden bent, geef dit dan aan ons door. Dan krijgt u uw geld terug. We willen wel graag weten waarom u ontevreden bent, zodat we ervan kunnen leren. We storten het geld op dezelfde bankrekening als waar we het van ontvangen hebben. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u e-mail sturen naar info@tripleimpact.nl met als onderwerp ‘Retour Kosten Inside’.

Als we tijdens de cursus vastlopen, waar kunnen we dan terecht?

Als u iets niet snapt of vastloopt, dan kunt u een mail sturen naar relatiecoach Hans ’t Hart. Hij zal zijn best doen om zo snel mogelijk een reactie te geven en jullie verder te helpen.

Moeten we telkens een week wachten op een nieuwe les?

Nee, want zodra jullie je aanmelden, krijg je toegang tot alle lessen. U kunt dus alles achter elkaar bekijken, al adviseren we dat niet. Bij de meeste lessen zitten namelijk huiswerkopdrachten. Door die serieus te doen, is de kans groter dat de online relatiecursus blijvend effect op jullie relatie gaat hebben.

Hebben we na drie maanden geen toegang meer tot de cursus?

Jawel, uw blijft altijd toegang houden tot de online relatiecursus en kunt dus ook na drie maanden de lessen nog bekijken.