De baas (weer) zijn over boosheid, irritatie en angst

Heeft u ooit gedacht aan het verband tussen angsten, onzekerheid en boosheid? U zult verbaasd zijn over de systematiek die achter veel klachten zit. In dit online traject leert u hoe u zich emotioneel vrijer kunt voelen en veel effectiever kunt communiceren. U zult na afloop met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden.

Waarom deze videocursus?

Hans ‘t Hart worstelde zelf ooit met diverse psychische klachten. Hij kampte met grote angsten, onzekerheden, depressieve gevoelens en had moeite om grenzen te voelen, laat staan communiceren. In zijn weg naar een gezond en krachtig leven, leerde hij effectieve principes waarover hij in dit traject vertelt. Het heeft hem jaren gekost om deze te ontdekken. Door deze cursus hoeft u hiervoor zelf geen jarenlange therapiesessies te volgen om ze te leren. Wij zijn benieuwd wat het met u zal doen!

Voor wie?

Deze cursus zal u helpen als u:

  • Snel in uw ergernissen schiet
  • Onzeker of vaak angstig bent
  • Uzelf geregeld down of terneergeslagen voelt en u snapt niet goed waarom.
  • U leert hoe u krachtig kunt zijn in kwetsbaarheid en hoe u psychische moeheid kunt tackelen

Veel persoonlijke klachten komen voort uit het niet goed omgaan met boosheid. Daarnaast zijn er ook mensen die altijd wel boos lijken te zijn. Als u daar last van heeft, dan zijn deze online sessies ook nuttig voor u, want u krijgt beter zicht op de oorzaken en leert wat u eraan kunt doen.

Wat houdt het online traject in?

Meedoen met ‘De baas (weer) zijn over boosheid, irritatie en angst’ betekent onder meer…

12 Videolessen
Verrassende inzichten
Leerzame opdrachten
Onbeperkt updates
Privacy gewaarborgd
Iedere week een les
Korting op trajecten

Pakketjes van u afwerpen

U leert niet alleen hoe boosheid samenhangt met uw geestelijke gezondheid, maar ook op welke manier u uzelf leert schonen van ‘pakketjes’ die u met u meedraagt. Pakketjes zijn gebeurtenissen met personen die u hebben gekwetst. In dit traject laat ik u zien hoe deze pakketjes u beïnvloeden en hoe u ze op een effectieve manier kwijtraakt.

De goede balans vinden

Voor de een voelt het boos-zijn goed, voor de ander juist niet. Als u een ander goed kunt begrijpen, of geleerd hebt om snel te vergeven, is het moeilijk om boos te zijn. In deze online training leert u een goede balans hierin te vinden.

Met deze online traject krijgt u de routekaart naar een constructieve manier om met boosheid om te gaan. Daarmee leggen de sessies vooral de nadruk op de verbinding met uzelf. De logica hierachter is dat u pas goed over uw gevoelens kunt communiceren met anderen, als u eerst zicht heeft op hoe u goed met uw eigen gevoelens kunt omgaan.

De principes die ik in deze training uitleg, zullen u veel voordelen opleveren als u de moed heeft om ermee aan de slag te gaan. U zult ook steeds meer vertrouwen in de aanpak krijgen, omdat het echt werkt.

Veel plezier met experimenteren.

Combineren met een groepstraining voor nog meer impact

Combineer dan het online traject met de groepstraining Persoonlijke Effectiviteit. Deze training is al jarenlang een van de best scorende trainingen van Springest met 102 reviews en een gemiddelde van 9.2.

Niet tevreden, geld terug!

Een sessie van 1,5 uur kost u meer dan 200 euro. Deze online cursus biedt u veel en veel meer dan we in die tijd met u door kunnen nemen. Daarom adviseren we deelnemers aan onze reguliere coachingstrajecten ook om eerst dit online traject te volgen.

We zijn zo overtuigd van de impact dat we u een garantie geven: als u na het volgen van de online lessen niet tevreden bent, krijgt u binnen 30 dagen uw geld terug.

Zin om te beginnen?

Kies het traject dat het best bij u past. Als u liever een factuur ontvangt dan direct via iDeal betalen, dan kan dat. Ga naar deze pagina om u aan te melden voor een van de trajecten. U ontvangt dan een e-mail met daarin de bevestiging en een factuur.

Online Traject

95

Per maand voor 3 maanden

Voor een ieder die aan zichzelf wil werken

  • Iedere week een leerzame les (3 maanden lang)
  • Incl. oefenopdrachten die u thuis kunt doen
  • Incl. aanvullend bonusmateriaal
  • Gratis interactiecirkel (eft-schema) om conflicten eenvoudig te analyseren
Aanmelden
Niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een rekening toegestuurd krijgen?

Dat snappen, want wellicht betaalt niet uzelf, maar uw werkgever het traject. Ga naar deze pagina om u aan te melden voor een van de trajecten. U ontvangt dan een e-mail met daarin de bevestiging en een factuur.

Kan ik tijdens het online traject aan iemand vragen stellen?

Als u tijdens het online traject ergens niet uitkomt, dan kunt u een e-mail naar ons sturen. We zullen hier dan zo snel mogelijk antwoord op geven. Loopt u tegen persoonlijke issues aan, dan adviseren we u een afspraak met een van onze coaches te maken of mee te doen met de groepstraining Persoonlijke Effectiviteit.

Is er een mininum opleiding vereist?

Nee, in principe zou iedereen het online traject moeten kunnen volgen.